E gjetur: Mace e gjetur

Eshte gjetur nje mace tek pallatet e Arabit, prane qendres Kristal, Tirane, duket qe eshte shtepie pasi eshte e dashur dhe e urte. Ju lutem kontaktoni nese i ka humbur dikujt ne kete zone. Macja eshte e bardhe me te zeze. Tel: 0698077100
Kontakt:
Luiseda +355698077100 26 Nëntor 2023 - 15:42:38