E gjetur: Karte ID

Kam gjetur nje karte ID si dhe nje karte banke. Nese personi e sheh njoftimin te me kontaktoje ne whats app ne numrin +355699449477
Kontakt:
Kristjan +355699449477 26 Shkurt 2024 - 21:05:52