E humbur: Humbje telefonash

Pershendetje. Diten e sotme rreth ores 10 paradite jane harruar 2 telefona ne varrezat e Vlores(nje iphone dhe nje samsung). Ju lutemi nese i ka gjetur dikush, personi ofron nje shperblim shume te kenaqshem per ate qe i dorezon sepse ka informacione te rendesishme personale Tel: 0697832750
Kontakt:
Greta Hataj +355697832750 26 Nëntor 2023 - 15:33:53