E humbur: Portofol i humbur ne Durres

Ka humbur nje portofol diten e sotme ne zonen e durresit. Portofoli ka sende personale passaporte britanike dhe karta personale te nje gruaje me mbiemer Tosku Ka shperblim per kedo qe mund ta gjej. Tel: 0694046313
Kontakt:
Eldo +355694046313 26 Nëntor 2023 - 15:32:20