Të humbura:

...
Charlie ka humbur

Qenushi ka humber ne liqenin e farkes. Shperblim €600 nese gjendet.

En
+355682958386

17 Shkurt 2024 - 14:11:12

...
Celesa

Kane humbur disa celesa ne Durres ne lagjen 7 Data 17 shkurt 2024

Gledis
+355697625225

17 Shkurt 2024 - 13:22:48

...
humbje

Pershendetje un qe shkruaj jam vajza e personit qe ka qene tek hotel Diamont ne dalje te prishtines canten e ka harruar lart te makina dhe ka rene mendoj kur ka dal per ne rruge . Canta ka qene cante dore Armani e zez . Po shkruaj sepse personi ne fjale ka pasur karta identiteti , patent dhe nje shume parash , dhe personi ne fjale nuk eshte perdorues i rrjeteve sociale .

nadija keci
+355692520205

17 Shkurt 2024 - 11:47:55

...
Humbi qenin tonë Bulldog francez (Milka)

Dje rreth orës 01:00 qeni doli me vrap në rrugë dhe nuk e kapën dot, iku, ishte gri. emri është Milka, nëse e gjeni qenin, do të paguaj një shumë të mirë. +3552318842🙏🏻❤️

Yana
+355692318842

17 Shkurt 2024 - 11:24:51

...
Humbi qenin tonë Bulldog francez (Milka)

Dje rreth orës 01:00 qeni doli me vrap në rrugë dhe nuk e kapën dot, iku, ishte gri. emri është Milka, nëse e gjeni qenin, do të paguaj një shumë të mirë. +355692318842🙏🏻❤️

Yana
+355692318842

17 Shkurt 2024 - 11:23:56

...
Humbi qenin tonë Bulldog francez (Milka)

Dje rreth orës 01:00 qeni doli me vrap në rrugë dhe nuk e kapën dot, iku, ishte gri. emri është Milka, nëse e gjeni qenin, do të paguaj një shumë të mirë. +355692318842🙏🏻❤️

Yana
+355692318842

17 Shkurt 2024 - 11:22:16

...
Humbi qenin tonë Bulldog francez

Dje rreth orës 01:00 qeni doli me vrap në rrugë dhe nuk e kapën dot, iku, ishte gri. emri është Milka, nëse e gjeni qenin, do të paguaj një shumë të mirë. +355692318842🙏🏻❤️

Yana
+355692318842

17 Shkurt 2024 - 11:21:26

...
Humbi qenin tonë Bulldog francez

Dje rreth orës 01:00 qeni doli me vrap në rrugë dhe nuk e kapën dot, iku, ishte gri. emri është Milka, nëse e gjeni qenin, do të paguaj një shumë të mirë.

Vika
+355692318842

17 Shkurt 2024 - 11:17:43

...
Humbi qenin tonë Bulldog francez (Milka)

Dje rreth orës 01:00 qeni doli me vrap në rrugë dhe nuk e kapën dot, iku, ishte gri. emri është Milka, nëse e gjeni qenin, do të paguaj një shumë të mirë. +355692318842🙏🏻🙏🏻

Yana
+355692318842

17 Shkurt 2024 - 11:14:36

...
Humbi qenin tonë Bulldog francez (Milka)

Dje rreth orës 01:00 qeni doli me vrap në rrugë dhe nuk e kapën dot, iku, ishte gri. emri është Milka, nëse e gjeni qenin, do të paguaj një shumë të mirë. +355692318842🙏🏻🙏🏻

Yana
+355692318842

17 Shkurt 2024 - 11:14:33

...
Humbi qenin tonë Bulldog francez (Milka)

Dje rreth orës 01:00 qeni doli me vrap në rrugë dhe nuk e kapën dot, iku, ishte gri. emri është Milka, nëse e gjeni qenin, do të paguaj një shumë të mirë. +355692318842🙏🏻🙏🏻

Yana
+355692318842

17 Shkurt 2024 - 11:14:31

...
Humbi qenin tonë Bulldog francez (Milka)

Dje rreth orës 01:00 qeni doli me vrap në rrugë dhe nuk e kapën dot, iku, ishte gri. emri është Milka, nëse e gjeni qenin, do të paguaj një shumë të mirë. +355692318842🙏🏻🙏🏻

Yana
+355692318842

17 Shkurt 2024 - 11:14:27

...
Mace British

Ka humbur kjo mace british para 3 diteve ne zonen e liqenit te linzes

Erdi Hida
+355689456722

17 Shkurt 2024 - 07:30:49

...
Mace British

Ka humbur kjo mace british para 3 diteve ne zonen e liqenit te linzes

Erdi Hida
+355689456722

17 Shkurt 2024 - 07:30:49

...
Mace British

Ka humbur kjo mace british para 3 diteve ne zonen e liqenit te linzes

Erdi Hida
+355689456722

17 Shkurt 2024 - 07:30:42

...
Mace British

Ka humbur kjo mace british para 3 diteve ne zonen e liqenit te linzes

Erdi Hida
+355689456722

17 Shkurt 2024 - 07:30:41

...
Mace British

Ka humbur kjo mace british para 3 diteve ne zonen e liqenit te linzes

Erdi Hida
+355689456722

17 Shkurt 2024 - 07:30:28

...
Mace British

Ka humbur kjo mace british para 3 diteve ne zonen e liqenit te linzes

Erdi Hida
+355689456722

17 Shkurt 2024 - 07:30:02

...
Karte ID

Pershendetje, kjo karte ka humbur ne zonen e Pazarit te Ri. Aktualisht ndodhet ne rrugen hoxha Tahsim te lokali “I ❤️ Juice”, prane BKT bank.

I ❤️ Juice
+355685848612

16 Shkurt 2024 - 20:04:15

...
Cante e humbur

Ju lutem me ndihmoni te gjej canten e vajzes time E humbur sot mbasdite pershkruar rruga nga cerdhja shteterore e astirit deri tek pasticeri nela5 Mban te shkruar emrin emily nga brenda cantes.ju lutem me njoftoni nese e ka gjetur dikush Xhesi 0682590819

Xhesi
+355682590819

16 Shkurt 2024 - 19:38:15