E gjetur: Kam gjetur nje iphone 11

Kam gjetur nje telefon iphone 11 ne qender te tiranes diten e djel rreth ores 5 .telefoni esht fikur per bateri dhe nuk mund ta hap sepse esht me pin per te kontaktuar me personin qe e ka .ju lutem bejeni publike.
Kontakt:
Perikli +355692676706 7 Nëntor 2023 - 16:15:57